Kurs for deg som trenger å bryte ut av voldelige og vanskelige forhold

Kurstilbud til deg som er i et voldelig eller vanskelig forhold. Som blir fysisk eller psykisk mishandlet. Hieronimus starter nå opp for 22. gang - kurs for kvinner som trenger hjelp og støtte til å bryte ut av voldelige og vanskelige forhold. Kurset går over 10–12 ganger, våren og høsten 23. Du vil komme sammen med andre kvinner i samme situasjon som deg, eller lignende situasjon.

Du vil få hjelp og råd av noen av landets fremste spesialister på vold i nære relasjoner. Vi nevner psykologer, tidligere politi og selvhjelpere. Vi vet det er et stort steg å ta, å skulle fortelle til noen at personen du lever med ikke er snill med deg. Men du er ikke alene om å oppleve det. Derfor kan det være godt å møte andre i samme situasjon og gjennom en gruppe og en tilhørlighet få snakket, hentet ideer og metoder til å løse problemer og kanskje få det bedre.

Ikke vær redd for å kontakte oss, vi har jobbet med dette i 22 år, og er fortsatt giret på å hjelpe kvinner til å få det bedre. Du kan maile oss på hinforma@online.no, eller ringe oss på 402 33 936 mandag til fredag kl. 13–16.  Vi ser frem til å høre fra deg. Vi har ingen journalføring og ingen rapportering til andre etater. Alt du tar opp på kurset blir på kurset. Kurset er gratis, subsidiert av Bergen kommune.

Hjertelig velkommen!!! 

Banksy

Artikkelategori: