Utfordringer og vekst !

Psykolog Marit Jahr kommer ut med en spennende og svært bra bok i høst.
Bokas tittel er " Glassøyen".
Marit Jahr har jobbet som psykolog i mange tiår, hun har vært sakkyndig i barnefordelingssaker og interessert seg for familiestrukturer.
Nå har hun kommet med et spennende bidrag til høstens og vinterens åndelige føde gjennom boka Glassøyen.
Dette er en tilsynelatende lettlest bok som gir mye stoff til ettertanke for den som ønsker det.

Bokens hovedperson, Eva, får plutselig og uventet nok av alt; det selvutslettende og ensformige ekteskapet, ubetalte regninger og bekymringer som bygger seg opp.
I panikk drar hun hjemmefra og tilsynelatende tilfeldigheter fører etterhvert til at hun tilbringer noen sommeruker i en engelsk by sammen med mennesker som etterhvert får stor betydning for henne.
Det blir spennende uker både på det indre og ytre plan for tre helt forskjellige mennesker som møter og utfordrer lange skygger fra barndom og oppvekst.
Bokens hovedtema er at vi alle, uansett alder og sosial status har mulighet for å skape forandringer i oss selv og derved de ytre rammene for våre liv.
For lesere som også liker reisebeskrivelser og alternativ livsstil er Glassøya midt i blinken.
Glastonbury,- The Island of Glass - byen der de gamle keltiske mytene fremdeles er en del av hverdagslivet, er beskrevet nøyaktig som den er. Og noen hver vil kanskje ønske seg å kunne hilse solnedgangen og natten med trommer fra The Tor.

Jeg vedder på at denne boka vil bli et samtaleemne på venninnetreff og smuglest av guttene hjemme :-)

Eva Rognvik

 

Artikkelategori: